KP

OVER ONSErik Lemmen - praktijkhouder


Erik is in 1984 afgestudeerd aan de Hogeschool van Groningen. Na zijn opleiding is hij gaan werken op de Enkschool. Dat is een school voor kinderen met een communicatieve beperking. Hier is hij werkzaam geweest als logopedist, lid van de Commissie van Onderzoek en ambulant begeleider. Daarnaast werkt hij sinds 1986 binnen Logopediepraktijk Zwolle. Vanaf 1997 werkt hij volledig binnen de praktijk. 

Naast zijn functie als praktijkhouder, van zowel Logopediepraktijk Zwolle als Logopediepraktijk De Weide, is hij binnen logopediepraktijk Zwolle ook werkzaam als logopedist. Hij heeft zich met name toegelegd op de stem en al haar facetten.

e-mailadres: e.lemmen@logopediepraktijkzwolle.nl
Regina Vermeer - financieel administratief medewerker

Sinds september 2015 werkt Regina als financieel administratief medewerker bij de Logopediepraktijk. Op maandag- en donderdagochtend zit zij op kantoor aan de Vrouwenlaan in Zwolle. Haar belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de declaraties goed naar de verzekeraars worden verzonden. Vervolgens moet dit weer goed in de administratie verwerkt worden. Verder zorgt zij ervoor dat de personeelsadministratie goed bijgehouden wordt. Daarnaast zijn er nog allerlei losse dingen die zij regelt.
In haar vrije tijd zwemt Regina iedere week en probeert zij af en toe een wandeltocht te maken. Thuis heeft zij haar gezellige, drukke gezin.
 

e-mailadres: admin@logopediepraktijkzwolle.nl
 

 

 
 

Ilse Jonkers – logopedist en kwaliteitsmedewerker

Ilse werkt sinds december 2012 bij onze praktijk. Zij werkt op de locaties Hoogeveen en Elim. 
Ilse is gespecialiseerd in de behandeling van (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast verzorgt zij de behandelingen van volwassenen met stemproblematiek, ademhalingsproblematiek en chronische hoestklachten.
Naast haar werk als logopedist, is Ilse kwaliteitsmedewerker binnen de praktijk.
In haar vrije tijd gaat zij graag sporten (hardlopen, mountainbiken), koken en tuinieren.

e-mailadres: i.jonkers@logopediepraktijkdeweide.nl

 Lysa Brokelman - logopedist

Lysa werkt sinds juli 2017 bij onze praktijk, nadat zij in juni 2017 haar studie heeft afgerond aan Hogeschool Windesheim. Zij werkt binnen de praktijk op verschillende locaties in Hoogeveen en omgeving. 
Lysa behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heeft zij ervaring met het behandelen van kinderen met gedragsproblematiek.

In het weekend werkt ze in een restaurant, ook houdt ze van gezelligheid met familie en vrienden en om creatief bezig te zijn.

e-mailadres: l.brokelman@logopediepraktijkdeweide.nlNienke Kooistra – logopedist

Nienke is in juli 2016 afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool Groningen en werkt sinds november 2017 bij de praktijk.
Zij is op maandag en dinsdag werkzaam op de locaties te Elim, Hollandscheveld, Geesbrug en Zuidwolde. In haar vrije tijd sport, zingt en bakt ze graag.
Nienke behandelt voornamelijk kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heeft ze een cursus gevolgd m.b.t. stemproblematiek.

e-mailadres: n.kooistra@logopediepraktijkdeweide.nl

Annemieke Bakhuizen - logopedist