KP

OVER ONSErik Lemmen - praktijkhouder


Erik is in 1984 afgestudeerd aan de Hogeschool van Groningen. Na zijn opleiding is hij gaan werken op de Enkschool. Dat is een school voor kinderen met een communicatieve beperking. Hier is hij werkzaam geweest als logopedist, lid van de Commissie van Onderzoek en ambulant begeleider. Daarnaast werkt hij sinds 1986 binnen Logopediepraktijk Zwolle. Vanaf 1997 werkt hij volledig binnen de praktijk. 

Naast zijn functie als praktijkhouder, van zowel Logopediepraktijk Zwolle als Logopediepraktijk De Weide, is hij binnen logopediepraktijk Zwolle ook werkzaam als logopedist. Hij heeft zich met name toegelegd op de stem en al haar facetten.

e-mailadres: e.lemmen@logopediepraktijkzwolle.nl
Regina Vermeer - financieel administratief medewerker

Sinds september 2015 werkt Regina als financieel administratief medewerker bij de Logopediepraktijk. Op maandag- en donderdagochtend zit zij op kantoor aan de Vrouwenlaan in Zwolle. Haar belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de declaraties goed naar de verzekeraars worden verzonden. Vervolgens moet dit weer goed in de administratie verwerkt worden. Verder zorgt zij ervoor dat de personeelsadministratie goed bijgehouden wordt. Daarnaast zijn er nog allerlei losse dingen die zij regelt.
In haar vrije tijd zwemt Regina iedere week en probeert zij af en toe een wandeltocht te maken. Thuis heeft zij haar gezellige, drukke gezin.
 

e-mailadres: admin@logopediepraktijkzwolle.nl
 

 
Julia Oldengarm – logopedist

Julia werkt sinds juli 2019 bij logopediepraktijk Zwolle, nadat zij in juli 2019 haar diploma heeft behaald aan de Hogeschool Windesheim. Julia werkt op verschillende locaties rondom Hoogeveen; gezondheidscentrum Hollandscheveld, basisschool ‘de Vogelvlucht’ in Elim, basisschool ‘de Schuthoek’ in Hoogeveen en basisschool ‘de Zandloper’ in Stuifzand. Ze behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek. In haar vrije tijd doet Julia graag leuke dingen met vrienden en vriendinnen. Ook houdt Julia van avontuur; zo heeft ze een halfjaar in Suriname gewoond en onderzoek naar logopedie gedaan. Als er nog tijd over is gaat Julia graag wandelen of hardlopen.
 


Ramona Simonis - logopedist

Ramona werkt sinds juli 2018 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties in Hoogeveen, Elim, Tiendeveen en Hollandsche veld. Ramona heeft ervaring met het onderzoeken en behandelen van (jonge) kinderen, als volwassenen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in logopedie en tandheelkunde. In haar vrije tijd is Ramona vaak te vinden in de sportschool. Naast het sporten geeft ze daar ook les. Verder houdt ze van reizen, koken en leuke uitstapjes maken met vrienden en familie.

e-mailadres: r.simonis@logopediepraktijkdeweide.nl