KP

OVER ONSErik Lemmen - praktijkhouder


Erik is in 1984 afgestudeerd aan de Hogeschool van Groningen. Na zijn opleiding is hij gaan werken op de Enkschool. Dat is een school voor kinderen met een communicatieve beperking. Hier is hij werkzaam geweest als logopedist, lid van de Commissie van Onderzoek en ambulant begeleider. Daarnaast werkt hij sinds 1986 binnen Logopediepraktijk Zwolle. Vanaf 1997 werkt hij volledig binnen de praktijk. 

Naast zijn functie als praktijkhouder, van zowel Logopediepraktijk Zwolle als Logopediepraktijk De Weide, is hij binnen logopediepraktijk Zwolle ook werkzaam als logopedist. Hij heeft zich met name toegelegd op de stem en al haar facetten.

e-mailadres: e.lemmen@logopediepraktijkzwolle.nl
Regina Vermeer - financieel administratief medewerker

Sinds september 2015 werkt Regina als financieel administratief medewerker bij de Logopediepraktijk. Op maandag- en donderdagochtend zit zij op kantoor aan de Vrouwenlaan in Zwolle. Haar belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de declaraties goed naar de verzekeraars worden verzonden. Vervolgens moet dit weer goed in de administratie verwerkt worden. Verder zorgt zij ervoor dat de personeelsadministratie goed bijgehouden wordt. Daarnaast zijn er nog allerlei losse dingen die zij regelt.
In haar vrije tijd zwemt Regina iedere week en probeert zij af en toe een wandeltocht te maken. Thuis heeft zij haar gezellige, drukke gezin.
 

e-mailadres: admin@logopediepraktijkzwolle.nl
 

 

 
 Lysa Brokelman - logopedist

Lysa werkt sinds juli 2017 bij onze praktijk, nadat zij in juni 2017 haar studie heeft afgerond aan Hogeschool Windesheim. Zij werkt binnen de praktijk op verschillende locaties in Hoogeveen en omgeving. 
Lysa behandelt voornamelijk (jonge) kinderen met spraak-/taalproblematiek en afwijkende mondgewoonten. Daarnaast heeft zij ervaring met het behandelen van kinderen met gedragsproblematiek.

In het weekend werkt ze in een restaurant, ook houdt ze van gezelligheid met familie en vrienden en om creatief bezig te zijn.

e-mailadres: l.brokelman@logopediepraktijkdeweide.nl

Ramona Simonis - logopedist

Ramona werkt sinds juli 2018 bij onze praktijk. Zij werkt op verschillende locaties in Hoogeveen, Elim, Tiendeveen en Hollandsche veld. Ramona heeft ervaring met het onderzoeken en behandelen van (jonge) kinderen, als volwassenen. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in logopedie en tandheelkunde. In haar vrije tijd is Ramona vaak te vinden in de sportschool. Naast het sporten geeft ze daar ook les. Verder houdt ze van reizen, koken en leuke uitstapjes maken met vrienden en familie.

e-mailadres: r.simonis@logopediepraktijkdeweide.nl